logo

Plus500

Dra nytta utav dina förluster

Även om man förlorar ibland så kan man fortfarande lära sig utav sina misstag och bli en duktigare optionshandlare genom att utvecklas. Tex så dokumenteras alla dina vinster och förluster och genom att studera dina förluster kan du förmodligen hitta ett mönster med dåliga vanor och investeringar för att se vad det är du bör undvika för att inte förlora.

Om du tex har gått efter en viss strategi kan du då enkelt se vilka strategier som har gett dig bäst resultat och vilka strategier du bör undvika. Alla options tjänster online kommer att förse dig med den här datan snyggt så att du enkelt kan se mönstret av dina vinster och förluster.

Jag rekommenderar att du spenderar ca 1 timme om dagen med att gå igenom den dagliga statistiken för att så småningom lära dig känna igen det här mönstret och då kunna använda dig utav fler vinnande strategier. Denna statistik levereras i olika former så som siffror och diagram så se till att kolla lite på alla för att inte missa något och för att få en bättre bild av vad det är som ger dig mer pengar.

Reklam: